Polední menu čtvrtek 21.9.
Boršč 7,9, 40,–
Hovězí vývar s kapáním,3,1 40,–
Hlavní chod
150g Hovězí Štěpánská pečeně, houskový knedlík nebo
dušená rýže 1,3 149,–
150g Vepřová pečínka, zelí, bramborový knedlík 1, 145,–
150g Vařené hovězí, fazolky na smetaně, vařený brambor 1, 7 145,–
250g Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, zelí, cibulka 145,–
150g Smažená kuřecí kapsa s hermelínem, bramborová kaše,
salát Coleslaw7,1,3 155,-
Tip/Saláty/Dezerty
350g Boloňské Bigoli, parmazán 7 ,1 165,–
150g Trhaný Burger BBQ, hranolky a mayo 7,1 , 185,–
150g Filírovaný hovězí Flank steak, grilovaná cuketa,
šťouchaný brambor a pepřová omáčka, 7,1 , 225,–
150g Caesar salát s kuřecím masem,rajčaty, slaninou a
parmazánem7 185,-
150g Caesar salát bez masa s rajčaty, krutony a parmazánem1,7 145,-
1ks Čokoládový fondant s malinami a zmrzlinou1,3,7 115,-
3ks Naše lívanečky s borůvkami a tvarohem nebo s karamelem1,3,7 85,-